aanbouw opbouw uitbouw

TOTAALRENOVATIE AANBOUW & OPBOUW

Wens je je woning uit te breiden en extra leefruimte creëren in Izegem? Woon je in Brugge en dient de keuken of living vergroot te worden? Droom je van een uitbouw aan je bestaande woning in Kortrijk?

Renovatief Verbouwen is de geschikte professionele partner voor het uitvoeren van een totaalrenovatie aanbouw of opbouw van bestaande rijwoningen, herenhuizen, alleenstaande woningen en villa’s. We nemen onze eindverantwoordelijkheid voor het volledige traject van jouw totaalproject, dit door persoonlijk contact en een open communicatie. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste keuzes maakt. Zo kan je genieten van het extra wooncomfort die past bij de architectuur van het huis.

Renovatief Verbouwen staat voor jou paraat om onderstaande renovatiewerken binnen een totaalrenovatie aanbouw en opbouw uit te voeren:
(Roeselare, Izegem, Brugge, Kortrijk, Tielt, ...)

Riolering en fundering

Ruwbouw

Dakwerken

Isolatie

Ramen & deuren

Buitenschrijnwerk

Gyproc- en pleisterwerken

Sanitair en centrale verwarming

Elektriciteit

Ventilatie

Vloer- en tegelwerken

Schilderwerken

ONS STAPPENPLAN GARANDEERT EEN TOTAALRENOVATIE ZONDER ZORGEN

kennismaking

Alle ideeën, vragen en info rond jouw project worden ter plaatse verzameld en uitvoerig besproken.

audit

Er wordt een grondige voorstudie uitgevoerd naar het kostenefficiënte renovatiepotentieel van de woning met als doel een energiezuinige, duurzame thuis op maat te verbouwen.

opstart vernieuwen woning

We kiezen voor een verdere samenwerking en leggen de startdatum vast. Bedankt!

visualisatie in 3D

Er wordt een 3D visualisatie opgemaakt en de verschillende mogelijkheden binnen de stijl, afwerking en het comfortniveau waar jij je goed bij voelt, worden overlopen. De nodige technische studies worden uitgevoerd en een eerste raming van de kosten worden opgemaakt.

ontwerp & offerte

In samenspraak met de architect wordt het definitieve ontwerp van de plannen afgewerkt, de detailofferte wordt goedgekeurd en de eventuele stedenbouwkundige aanvraag wordt ingediend.

voorlopige oplevering

Start van de uitvoering van de ruwbouw- en afwerkingswerken. We volgen de werken nauwgezet op en op regelmatige tijdstippen worden er werfvergaderingen georganiseerd. Via een speciaal ontwikkelde APP kan je steeds de vooruitgang van de werken bekijken.

Samen met jou en de architect, overlopen we finaal de werken volgens de plannen, het lastenboek en eventuele andere afspraken. Het begin van een nieuw(e) (t)huis!

nazorg

Ook na definitieve oplevering zorgen wij voor een goede service en staan wij 24/7 steeds voor je klaar.