binnenhuisrenovatie Brugge

TOTAALRENOVATIE BINNENHUIS

Wens je je badkamer en toilet te renoveren in Roeselare? Dient ook de zolder geïsoleerd te worden en verbouwd te worden tot een slaapkamer? En zou je graag een nieuwe keuken plaatsen in Brugge? Hoeven de ruimtes opnieuw ingedeeld te worden in Izegem ? De baby is op komst en de kinderkamer dient ingericht te worden in Kortrijk?

Renovatief Verbouwen is de geschikte professionele partner voor het uitvoeren van een totaalrenovatie binnenhuis van rijwoningen, herenhuizen, alleenstaande woningen en villa’s. We nemen onze eindverantwoordelijkheid voor het volledige traject van jouw totaalproject, dit door persoonlijk contact en een open communicatie. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste keuzes maakt. Zo kan je genieten van je vernieuwde interieur en het extra wooncomfort !

Renovatief Verbouwen staat voor jou paraat om onderstaande renovatiewerken binnen een totaalrenovatie binnenhuis uit te voeren:
(Roeselare, Izegem, Tielt, Brugge, Kortrijk, ... )

Vochtbestrijding

Badkamerrenovatie

Maatwerk en maatmeubilair

Keukenrenovatie

Gyproc- en pleisterwerken

Vernieuwen elektrische installatie

Vloeren, tapijt, parket, laminaat

Schilderwerken

Zolder isoleren

Kasten en dressings

Vernieuwen sanitair en centrale verwarming

Poutrellen of draagbalken plaatsen

ONS STAPPENPLAN GARANDEERT EEN TOTAALRENOVATIE ZONDER ZORGEN

kennismaking

Alle ideeën, vragen en info rond jouw project worden ter plaatse verzameld en uitvoerig besproken.

audit

Er wordt een grondige voorstudie uitgevoerd naar het kostenefficiënte renovatiepotentieel van de woning met als doel een energiezuinige, duurzame thuis op maat te verbouwen.

opstart vernieuwen woning

We kiezen voor een verdere samenwerking en leggen de startdatum vast. Bedankt!

visualisatie in 3D

Er wordt een 3D visualisatie opgemaakt en de verschillende mogelijkheden binnen de stijl, afwerking en het comfortniveau waar jij je goed bij voelt, worden overlopen. De nodige technische studies worden uitgevoerd en een eerste raming van de kosten worden opgemaakt.

ontwerp & offerte

In samenspraak met de architect wordt het definitieve ontwerp van de plannen afgewerkt, de detailofferte wordt goedgekeurd en de eventuele stedenbouwkundige aanvraag wordt ingediend.

voorlopige oplevering

Start van de uitvoering van de ruwbouw- en afwerkingswerken. We volgen de werken nauwgezet op en op regelmatige tijdstippen worden er werfvergaderingen georganiseerd. Via een speciaal ontwikkelde APP kan je steeds de vooruitgang van de werken bekijken.

Samen met jou en de architect, overlopen we finaal de werken volgens de plannen, het lastenboek en eventuele andere afspraken. Het begin van een nieuw(e) (t)huis!

nazorg

Ook na definitieve oplevering zorgen wij voor een goede service en staan wij 24/7 steeds voor je klaar.