totaalproject gebouwd

OVER RENOVATIEF VERBOUWEN

Renovatief Verbouwen is een creatief en innovatief bouwbedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties van rijwoningen, herenhuizen, alleenstaande woningen en villa’s. Wij realiseren Totaalrenovatie, Totaalrenovatie Aanbouw & Opbouw, Totaalrenovatie Binnenhuis en Totaalrenovatie Terras & Omheining. Onze opdrachtgevers zijn particulieren en investeerders in vastgoed gelegen in de regio West-Vlaanderen (Roeselare, Izegem, Kortrijk, Brugge, Tielt, …). Wij hebben een hart voor ons vak en zijn pas tevreden als jij dat bent!

VISIE

We nemen onze eindverantwoordelijkheid voor het volledige traject van jouw totaalrenovatie, dit door persoonlijk contact en een open communicatie.

Bij een totaalverbouwing kan, indien gewenst, aandacht besteed worden aan het behoud van het karakter van het pand.

Onze ervaren vakmensen kunnen je helpen bij advies omtrent de aankoop van diverse materialen en geven je tips omtrent duurzaam en energiezuinig verbouwen met behulp van moderne technologie.

Het interieur van elke woning veranderen wij voor jou, in een passende leefomgeving en dit met een hart voor kwaliteit en oog voor detail.

Met respect voor het milieu en behoud van veiligheid voeren wij de werken uit.

MISSIE

Onze passie voor Renovatief Verbouwen is zekerheden te bieden in het realiseren van jouw totaalrenovatie en dit binnen de stijl, afwerking en het comfortniveau waar jij je goed bij voelt.

We zijn er om je te helpen een (t)huis op maat te verbouwen, dat duurzaam en energiezuinig is om in te wonen.

Onze ambitie is om continu te innoveren en bij te scholen.

OVER RENOVATIEF VERBOUWEN

Ik ben Koen Benoot, opgegroeid in een zelfstandig milieu, gepassioneerd door alles wat met bouw, innovatie en techniek te maken heeft en de drijvende kracht achter dit dynamisch bedrijf. Na mijn studies graduaat electro-mechanica en mijn ervaring bij een internationaal bedrijf in de bouwsector (Ramen & Deuren, Gevelbekleding, Interieurtoepassingen, Terrasplanken en Tuinomheining), trok ik de kaart om zelfstandig te worden binnen de bouwsector, met een zeer sterke focus op totaalrenovatie.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een open en persoonlijke aandacht bij alle projecten, het respecteren van uw budget en ervoor waken dat de kwaliteit goed is. Ik ben leergierig, authentiek, gedreven, een problem solver en ‘opgeven” vind je niet in mijn woordenboek. Ik deins niet terug voor innovatie, creativiteit en ‘out of the box’ denken.

Dus ben je op zoek naar een creatief en innovatief verbouwbedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties van rijwoningen, herenhuizen, alleenstaande woningen en villa’s, dan word ik heel graag jouw professionele aannemer die je bij elke stap persoonlijk begeleidt en ontzorgt.

VCA_logo_1000x569px_RGB_2.0
Logo Unizo