terras & oprit klinkers

TOTAALRENOVATIE TERRAS & OMHEINING

Wens je een ontspannende, gezellige en discrete buitenruimte te creëren in Brugge? Dient je omgeving veiliger gemaakt te worden door een tuinomheining te plaatsen? Zoek je een oplossing voor beschutting tegen de wind? Sfeerverlichting nodig in Roeselare? Terras in houtcomposiet plaatsen in Kortrijk?

Renovatief Verbouwen is de geschikte professionele partner voor het uitvoeren van een totaalrenovatie terras en omheining van rijwoningen, herenhuizen, alleenstaande woningen en villa’s. We nemen onze eindverantwoordelijkheid voor het volledige traject van jouw totaalproject, dit door persoonlijk contact en een open communicatie. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste keuzes maakt. Zo kan je in alle rust genieten van je leeftuin waar je intimiteit gerespecteerd wordt en waar alles en iedereen veilig is.

Renovatief Verbouwen staat voor jou paraat om onderstaande renovatiewerken binnen een totaalrenovatie terras en omheining uit te voeren:
(Roeselare, Izegem, Tielt, Brugge, Kortrijk, ... )

Poolhouse

Zwembad

Jacuzzi en wellness

Buitenverlichting

Terrasaanleg

Grasmatten en beplanting

Tuinomheiningen

Polierbeton

Tuinhuizen

Zwemvijver

Carport

Poorten

ONS STAPPENPLAN GARANDEERT EEN TOTAALRENOVATIE ZONDER ZORGEN

kennismaking

Alle ideeën, vragen en info rond jouw project worden ter plaatse verzameld en uitvoerig besproken.

audit

Er wordt een grondige voorstudie uitgevoerd naar het kostenefficiënte renovatiepotentieel van de woning met als doel een energiezuinige, duurzame thuis op maat te verbouwen.

opstart vernieuwen woning

We kiezen voor een verdere samenwerking en leggen de startdatum vast. Bedankt!

visualisatie in 3D

Er wordt een 3D visualisatie opgemaakt en de verschillende mogelijkheden binnen de stijl, afwerking en het comfortniveau waar jij je goed bij voelt, worden overlopen. De nodige technische studies worden uitgevoerd en een eerste raming van de kosten worden opgemaakt.

ontwerp & offerte

In samenspraak met de architect wordt het definitieve ontwerp van de plannen afgewerkt, de detailofferte wordt goedgekeurd en de eventuele stedenbouwkundige aanvraag wordt ingediend.

voorlopige oplevering

Start van de uitvoering van de ruwbouw- en afwerkingswerken. We volgen de werken nauwgezet op en op regelmatige tijdstippen worden er werfvergaderingen georganiseerd. Via een speciaal ontwikkelde APP kan je steeds de vooruitgang van de werken bekijken.

Samen met jou en de architect, overlopen we finaal de werken volgens de plannen, het lastenboek en eventuele andere afspraken. Het begin van een nieuw(e) (t)huis!

nazorg

Ook na definitieve oplevering zorgen wij voor een goede service en staan wij 24/7 steeds voor je klaar.